maanantai 15. maaliskuuta 2010

Hei heiii ja hevosille heiniä!



Kaikki kartanon asukkaat ovat toistaiseksi elossa ja samaan malliin koitamme jatkaa. Erityisesti olen nauttinut aristokraattisista illallisista yhdessä pöydän ääressä päivän kuulumisia vaihdellen sivistyneesti pikkurilli pystyssä.

Viime torstaina vapaaherra Fartiaisella (täällä halutaan pysyä semianonyymina....) oli vapaapäivä ja aloitimme aamun leikkimielisesti Tapiota metsästämällä. Edellisenä yönä hän oli piiloutunut jonnekin ja aamulla epäilimme jo yliluonnollisten tekijöiden puuttuneen asiaan, kun ei tuntunut mistään löytyvän. Lopulta Tapio yllätettiin kylmiön nurkasta kököttämästä ja ilonpito saattoi alkaa! Luimme Aamulehdestä, että lähitienoilla sijaitsee mm. Tampereen vaarallisin polku, josta on talven aikana jo KAKSI (2) kävelijää lähtenyt hoitoon liukastumisen seurauksena. Lähdimme tietysti heti ns. pääkallopaikalle tarkistamaan mistä on kyse! Löysimme polun kartassa olleen ohjeen perusteella ja kumpikaan ei joutunut hoitoon. Tästä ilahtuneina jatkoimme matkaa ylä pupiin.

Viikonlopusta paljastettakoon, että keittiön tuolit toimivat aivan hyvinä juhlien tunnelmannostattajina. Tuolilla voi mm. seistä ja tanssahdella samalla kun heiluttaa toista tuolia käsillä. Tästä syntyy oivallinen tanssiliike, jonka tahdittajaksi sopii parhaiten tietysti Scooter.

Pönttölä kuittaa tältä erää, jatkoa seuraa ehkä joskus.

1 kommentti: